Byggeleder, Sjælland

Jobbet

Søren Kirk ApS har brug for en byggeleder, der forstår at sætte sig ind i byggesagen og tør tage ansvar for byggepladsen og indgå i en konstruktiv dialog med entreprenørerne så de daglige spørgsmål bliver løst i en positiv ånd.

Byg med glæde er en vigtig parameter på mine byggepladser. Den gode oplevelse at være med til at løse en byggesag i en positiv ånd, gør at alle parter, gør deres bedste for byggesagen

Som byggeleder i Søren Kirk ApS får du ansvaret for den daglige drift på en af mine spændende byggeprojekter. Det næste års tid vil din primære arbejdsplads være som byggeleder på opførelsen af Kulturhuset i Gilleleje.

Virksomheden

Arbejdsmiljøet er afslappet og uformelt så længe det foregår på hovedkontoret men vil derefter være afhængig af situationen og de tilstedeværende.

Da der kan være tale om en oplæringsperiode, vil der foregå en del sparing med mig og jeg vil stå til rådighed med teknisk vejledning.

Dine kvalifikationer

  • Du evner at koordinerer aktiviteter og sikre, at den rette dokumentation og styringen er tilstede. Ligesom du sørger for, at aftaler der løbende indgås i processen, overholdes, således byggeprocesserne fra de enkelte entreprenører leveres rettidigt.
  • Du vil have stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din egen hverdag. Der arbejdes i udpræget grad med frihed under ansvar.
  • Du kommunikerer effektivt og løsningsorienteret, besidder godt købmandskab og har gode evner inden for forhandling.
  • Du er er motiveret for at samarbejde med mange aktører, har god gennemslagskraft, en høj stress tærskel og kan have mange bolde i luften på en gang.

Er du interesseret, så send en mail til mig på SK@sorenkirk.dk og vedhæft dit CV, helst som en word-fil. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe på 71 70 45 93